Behandlingar


Naglar

Manikyr

Vid en manikyr tar vi hand om dina nagelband, polerar dina naglar samt masserar händerna.

Manikyr med gelelack

Vid en manikyr med gelelack tar vi hand om dina nagelband, filar till naglarna, målar naglarna med gelelack och avslutar med nagelolja och en lätt handmassage.

Gelelack är en blandning mellan vanligt nagellack och gelé, det är mycket tåligare än vanligt nagellack och sitter i 2-4 veckor.

Nagelförstärkning

Vi förstärker den egna nageln med gelé så den blir mer hållbar. Denna behandling passar dig som inte vill ha så långa naglar men är trött på att nageln skivar sig eller går av så fort den växer ut.

Nagelförlängning

Vi förlänger och förstärker nageln med gelé. Denna behandling passar dig som vill ha lite eller till och med mycket längd på dina naglar.

Återbesök

Efter 3-5 veckor är det dags för återbesök. Vi filar då bort en del av materialet & balanserar om nageln så den inte blir framtung och bryts.

Borttagning

Om du inte vill ha material på naglarna längre rekommenderar vi att du bokar tid för borttagning, att dra bort materialet från naglarna kan orsaka stora, och i vissa fall, permanenta skador på naglarna.
OBS! Gäller ej borttagning av akryl!

Färg och design

Vi har ca 400 färger och en mängd dekorationer som glitter, stenar, charms. Idéer finns i massor så det är bara fantasin som sätter gränser.

Att tänka på efter före/efter behandling:

  • Undvik att riva och bita på naglarna för ett så bra resultat som möjligt. Se dina naglar som accessoarer, inte verktyg och använd gärna nagelolja. 🖤

Fransar och bryn

Färg och form

Färga och forma dina bryn samt färga dina fransar efter dina önskemål och min rådgivning. Brynen formas med tråd och/ eller pincett.

Lash Lift

Lash Lift framhäver dina egna fransar genom att färga, lyfta och forma de från roten, och ger effekten av längre samt fylligare fransar för en piggare look. Vid Lash Lift jobbar vi endast med dina egna naturliga fransar. Den inkluderade keratinbehandlingen adderar näring, återfuktar, vårdar och stärker upp ögonfransarna. Keratinet förbättrar dina stråns elasticitet och kvalitet.

Resultatet håller i ca 6-8 veckor.

Brow Lift

Brow Lift framhäver dina bryn genom att permanenta, färga och forma de från roten, och ger effekten av fylligare bryn och en piggare look. Vid Brow Lift jobbar vi endast med dina egna naturliga bryn. Med hjälp av trådning och/ eller pincett formas ögonbrynen efter dina önskemål samt dina ansiktsdrag för en mer jämn symmetri och för att skapa den perfekta ögonbrynsformen åt just dig. Den inkluderade keratinbehandlingen adderar näring, återfuktar, vårdar och stärker upp ögonbrynen. Keratinet förbättrar dina stråns elasticitet och kvalitet.

Resultatet håller i ca 4 veckor.

Att tänka på före/efter behandling:

  • Vid användning av BUS eller spraytan innan behandling rekommenderas det att man ska skrubba vid brynen för att undvika att färgen sätter sig i huden.
  • Undvik all form av vatten/ånga samt varma miljöer i 24 timmar efter behandlingstillfället.
  • Undvik att röra det behandlade området och låt stråna fixeras i rätt riktning i 24 timmar.
  • Efter 24 timmar: borsta igenom stråna i rätt riktning varje morgon, kväll och efter att de har varit i kontakt i vatten för ett mer hållbart resultat.

Trådning

Med hjälp av trådning tar vi bort oönskad hårväxt i ansiktet och kan även forma ögonbrynen efter dina önskemål samt dina ansiktsdrag för en mer jämn symmetri och för att skapa den perfekta ögonbrynsformen för just dig. Trådning är en av världens äldsta hårborttagnings tekniker och utförs för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet och ger ett rent jämnt och hållbart resultat.

Att tänka på efter behandling:

  • Undvik ånga samt varma miljöer i 24 timmar efter behandlingstillfället.
  • Undvik att röra det behandlade området samt användning av hudvård i 24 timmar.

Frilans

Behöver du eller ditt företag någon som kan unna gästerna med enklare skönhetsbehandlingar så finns jag tillgänglig för både event och privatfester.

Vid bokning: skicka iväg ett mail till sparklebysabina@outlook.com med information kring evenemanget och vad som är av intresse.




Ge bort ett presentkort
till någon du tycker om!

Ladda med valfritt belopp.
Presentkorten är giltiga i ett års tid och kan endast köpas på plats i salongen.

Blogg på WordPress.com.